Nästa anhalt: Skansen

Tjenare allihopa!

Nu börjar det dra ihop sig inför helg och jag måste säga att veckan gått otroligt fort. Vi har haft fullt upp hela veckan med att plocka och packa alla beställningar och det har gått parallellt med planeringen inför skansen på söndag.  Visst är det trevligt att hela tiden ha saker att göra?


Jag lovade ju er lite mer diskussion kring KF:s familjedag so, here it goes:

Familjedagen kommer att pågå från 11.00 till 16.00 och innefattar massa stoj och skoj på skansen. Bland annat så kommer vi få se Banarne, Hemlige Arne och Little Arne på Sollidenscenen klockan 14.00. Självklart vill man ju inte missa det. Det kommer även att finnas en hel del aktiviteter för både vuxna och barn och det är endast ni som sätter gränserna för hur roligt det kan bli denna dag.


Ni som kanske inte vill vara med på dessa aktiviteter behöver självklart inte det heller, men ta gärna ett varv runt tälten. Jag tror det finns en stor möjlighet att ni tycker det kan vara intressant och roligt och dessutom kommer ni kanske kunna få er en munsbit här och där. Mycket kommer att delas ut och Mataffären.se ska inte vara sämre. Vi kommer att stå på Solliden och bjuda på kakor och godis, men även en och annan frukt för den som känner att lördagen var för fylld av sötsaker.


Men nu kanske ni tänker: Men om jag ska äta allt det där, blir inte jag törstig då? Självklart finns den möjligheten, svarar jag, men vi har ordnat så att ni kan släcka denna törst med juice. Det kommer att kosta 25:- per paket… Nej herregud, så gnidna ska vi inte vara. Vi kommer självklart att bjuda på allt detta.

Känner ni dessutom att ni har några frågor ni vill ställa oss så går det alldeles utmärkt. Vi har ordnat så att min kollega på kundtjänsten kommer att vara där tillsammans med en av våra superba chaufförer. Så har ni någon fråga ni vill få svar på angående Mataffären.se, tveka inte. Oavsett hur dum frågan kan verkas vara så kan den faktiskt fylla en viktig funktion för dig som handlar hos oss, så vi svarar gladeligen på den. 

Jag önskar er en trevlig helg!

/ Olle på kundtjänsten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0