Dagisfest

Just nu sitter jag och laddar upp inför en ny härlig vecka på Mataffären.se och kunde inte undgå att skriva ett litet inlägg.

I fredags var det storfest på dagiset Silverbäcken i Sollentuna och både barn och föräldrar var inbjudna. Eftersom att vi på Mataffären.se förstår att det är svårt att få tiden att räcka till som småbarnsförälder och därför ser dem som en av våra största målgrupper, kände vi oss manade att delta i festligheterna. Så vi packade väskorna fulla med korv, festis och kakor och begav oss dit. Och vad vi blev överraskade där. Förutom maten vi bjöd på, så anordnades det även en hel del aktiviteter för barnen. Alla barn, och några vuxna, var utklädda till pirater och de kunde välja att få en ansiktsmålning, gå på trollkarsshow eller leka i hoppborgen.

Både föräldrar och barn bjöds på en riktigt rolig och händelserik dag och som pricken över i:et så fick dessutom barnen en ”Goddiebag” när det var dags att gå hem. När jag tänkte tillbaka på min tid som barn blev jag nästan lite avundsjuk. Jag kan inte minnas att vi någonsin hade ett sådant pådrag på dagisfesterna och absolut inte någon borg att hoppa i. Minnena för mig istället tillbaka till en inte lika upphetsande bild där vi, i tjugo minusgrader, satt ute i snön runt lägerelden och åt förkolnade korvar på pinne medan föräldrarna var för ”upptagna” för att kunna delta.Så förutom en rolig dag, fick jag även idéer om var jag i framtiden ska placera mina barn… om de är snälla förståss:).  Något annat den här dagen visat är hur viktigt det är för föräldrar att umgås med sina barn och där kan de koncept Mataffären.se erbjuder underlätta för att få tiden att gå ihop och ge Er föräldrar mer tid till barnen./Olle på kundtjänsten


Äntligen samtal

Hejsan hejsan

Vilken vecka det har varit hittills. Vi har verkligen haft fullt upp här på Mataffären.se med både det ena och det andra. Till att börja med så har ni kunder äntligen börjat göra som jag bad er i somras, att ringa in om ni har det minsta klagomål eller fundering… BRA! Det är så det ska vara. Ni ska absolut inte vara rädda för att ringa in till oss för vi vill gärna hjälpa till så mycket vi kan.

Jag skrev i mina inlägg förra veckan om att vi skulle till skansen under söndagen och även där var det många av er som lyssnade på mig. Det var en riktigt lyckad dag med många besökare, inte minst vid vårat bord. Enligt mina kollegor kom det fram många glada människor till dem och frågade om allt från vårat koncept till leveranstider. Men det viktigaste är att det verkade som om de flesta hade en trevlig dag med provsmakning, godisutdelning och kanske en del kelande med djuren, vilket vi kan tacka KF och Skansen för:)


/Olle på kundtjänsten


Nästa anhalt: Skansen

Tjenare allihopa!

Nu börjar det dra ihop sig inför helg och jag måste säga att veckan gått otroligt fort. Vi har haft fullt upp hela veckan med att plocka och packa alla beställningar och det har gått parallellt med planeringen inför skansen på söndag.  Visst är det trevligt att hela tiden ha saker att göra?


Jag lovade ju er lite mer diskussion kring KF:s familjedag so, here it goes:

Familjedagen kommer att pågå från 11.00 till 16.00 och innefattar massa stoj och skoj på skansen. Bland annat så kommer vi få se Banarne, Hemlige Arne och Little Arne på Sollidenscenen klockan 14.00. Självklart vill man ju inte missa det. Det kommer även att finnas en hel del aktiviteter för både vuxna och barn och det är endast ni som sätter gränserna för hur roligt det kan bli denna dag.


Ni som kanske inte vill vara med på dessa aktiviteter behöver självklart inte det heller, men ta gärna ett varv runt tälten. Jag tror det finns en stor möjlighet att ni tycker det kan vara intressant och roligt och dessutom kommer ni kanske kunna få er en munsbit här och där. Mycket kommer att delas ut och Mataffären.se ska inte vara sämre. Vi kommer att stå på Solliden och bjuda på kakor och godis, men även en och annan frukt för den som känner att lördagen var för fylld av sötsaker.


Men nu kanske ni tänker: Men om jag ska äta allt det där, blir inte jag törstig då? Självklart finns den möjligheten, svarar jag, men vi har ordnat så att ni kan släcka denna törst med juice. Det kommer att kosta 25:- per paket… Nej herregud, så gnidna ska vi inte vara. Vi kommer självklart att bjuda på allt detta.

Känner ni dessutom att ni har några frågor ni vill ställa oss så går det alldeles utmärkt. Vi har ordnat så att min kollega på kundtjänsten kommer att vara där tillsammans med en av våra superba chaufförer. Så har ni någon fråga ni vill få svar på angående Mataffären.se, tveka inte. Oavsett hur dum frågan kan verkas vara så kan den faktiskt fylla en viktig funktion för dig som handlar hos oss, så vi svarar gladeligen på den. 

Jag önskar er en trevlig helg!

/ Olle på kundtjänsten


RSS 2.0