Har ni sett recepten?

Hejsan hejsan

Hoppas eran dag har varit lika strålande som min. Jag har fått prata med så många glada och trevliga kunder vilket har fått upp mitt humör till topp.

Jag sitter nu under min rast och spanar in våra veckorecept och funderar på vad jag ska beställa hem för mat. För er som kanske inte är så insatta så lägger vi på Mataffären.se ut sju nya recept varje vecka som tagits fram av matinspiratören Sara Begner på COOP. Det är varierande måltider för att täcka upp så mycket som möjligt av kostcirkeln. Dessa har vi lagt upp på ett sätt att ni som kunder kan beställa hem recepten med alla innehållande varor genom några enkla knapptryck. Det enda ni behöver göra är att klicka på länken ”Recept” så kan ni där välja vilka av dem ni vill ta del av.

När ni väl har öppnat upp ett recept kommer ni finna att varorna är indelade i två kategorier; Basvaror och Specifika varor. Basvaror består av varor som anses vara produkter ni redan har i hemmet och därför står dessa som noll i antal. Men skulle ni för tillfället inte ha dessa varor kan ni självklart lägga till dem också genom att ändra antalet i respektive ruta. De specifika varorna består av lite ovanligare produkter och är redan förvalda att lägga till (det antalet som behövs för att laga ihop receptet).

Nu kanske ni tänker att denna variant ju finns hos andra så kallade middagskasseföretag också, så vad är det för speciellt med Mataffären.se? Jo, för när ni handlar maten från något av de andra företagen så får ni visserligen hem god mat, men ni måste själva åka ner till affären för att handla kaffet till efterrätten.

Kommer beställningen från Mataffären.se så kan ni se till att kaffet kommer med. Vi har dessutom en massa varor som våra konkurrenter inte har för vi har nämligen det mesta ni kan hitta i en vanlig butik. Så ni kan alltså beställa hem recepten hos oss, men ni kan dessutom beställa hem hushållsartiklar, fikabröd och andra förnödenheter. Bra va?

I och med detta tackar jag för mig och hoppas ni får en trevlig kväll!

/ Olle på kundtjänsten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0